• RSS
  • Youtube
  • Facebook
  • Twitter

Important Posts

Meeting 006 Planning
Race For Whool
The Path to Anime

Playlist

The Tai Yugen Anthem

They Who Follow

Cbox

Category List

Recent Comments

Yibis One Piece Episodes

Tengen Toppa Gurren Lagann

Pure mannelijkheid gemengd met gigantische mecha's, humor en aanzienwekkende gevechten. Dat is TTGL.

Angel Densetsu

Kitano heeft het hart van een engel maar het uiterlijk van een demon. Deze korte anime is zo hilarisch dat ik me verplicht voel jullie te waarschuwen voor klaplongen.

Guilty Crown

Zeer goede, vloeiende animatie en geweldige effecten, als het verhaal ook nog mee wil zal dit een goede worden.

Persona 4

Een actie anime gefocust op de relaties van de personages die de spelreeks "Persona" heel nauwkeurig volgt.

Shiki

Een schokkende ervaring die je aan het begrijp "menselijk" zal laten twijfelen.

Chubby speaks:
kheb deze prachtige klassieke anime drie dagen geleden uitgekeken en jullie moeten het ook eens zien het is gewoon de engste anime dat ik tot nu toe heb gezien. Deze anime is helemaal niet te voorspellen wat er zal gebeuren en soms zal je zelfs niet willen kijken gewoon omdat sommige scéne's te shockend zijn(dus er komt bloed in voor natuurlijk).maar wat ik het meest van verbaast ben is hoe ze zulke schattige meisjes zo eng kunnen maken. Het enige wat me tegenviel is dat ze pas in de laatste ark zeggen hoe alles verbonden is aan elkaar. Op zich zou je alle arken door elkaar bekijken de anime zal er toch niet slechter op worden het blijft even verbazingwekkend en eng.
korte samenvatting: Er komt een "transfer-student" naar het klein boeren dorpje waar er een soort curse is die elk jaar opnieuw bij hun feesten voorkomt, hij komt in een school waar er maar een stuk of 10 leerlingen zijn.
Hopelijk gaan jullie het eens bekijken want het is zeker de moeite waard en het heeft maar 24 episodes.

SamRais word o' speaking:
  Higurashu No Naka Koro Ni, oftewel, "When the Cicadas cry"  is één van de betere anime. Het verhaal samenvatten gaat erg moeillijk aangezien het verhaal niet elke arc hetzelfde is dus laat ik gewoon zeggen wat altijd hetzelfde blijft. Het verhaal speelt zich af in een afgelegen dorp, ik zou het nog geen boerendorp noemen maar goed, waar er jaarlijks een festival gebeurt. Op de nacht van dat festival wordt elk jaar opnieuw een vloek voltrokken. Het hoofdpersonage is meestal Keiichi die in dat dorp komt wonen en betrokken raakt bij de vloek.

Deze anime heeft heel wat goor en bloed maar het wordt niet zo onnodig veel gespamd als in Gantz en Elfen Lied. Deze anime draait om het verhaal, al de bloederige scenes dienen slechts om het verhaal te vorderen.

Deze anime staat psychologisch heel sterk en toont waar een mens toe in staat is als de omstandigheden net goed zijn, het schattige exterieur van deze anime en alles wat er bijkomt is er slechts om je af te lijden.

De animaties is subpar, Higurashi had duidelijk geen denderend budget. Het beste eraan is de manier waarop de emoties van de personages worden uitgebeeld.

Chubby, is het zo moeilijk om een spellcheck te gebruiken, ik bedoel, serieus, "Verbasingwekkend"?


4 Responses so far.

  1. SamRai says:

    Goede anime, mijn review bijgevoegd, deze staat ook op men lijstje top 5 psychologische anime.

  2. Zomaarwat says:

    Is't normaal ni "arc"?

  3. SamRai says:

    Kweet het nie zeker dus wissel ik af.

  4. sorry khad gin zin om te rechecken.

Leave a Reply