• RSS
  • Youtube
  • Facebook
  • Twitter

Important Posts

Meeting 006 Planning
Race For Whool
The Path to Anime

Playlist

The Tai Yugen Anthem

They Who Follow

Cbox

Category List

Recent Comments

Yibis One Piece Episodes

Tengen Toppa Gurren Lagann

Pure mannelijkheid gemengd met gigantische mecha's, humor en aanzienwekkende gevechten. Dat is TTGL.

Angel Densetsu

Kitano heeft het hart van een engel maar het uiterlijk van een demon. Deze korte anime is zo hilarisch dat ik me verplicht voel jullie te waarschuwen voor klaplongen.

Guilty Crown

Zeer goede, vloeiende animatie en geweldige effecten, als het verhaal ook nog mee wil zal dit een goede worden.

Persona 4

Een actie anime gefocust op de relaties van de personages die de spelreeks "Persona" heel nauwkeurig volgt.

Shiki

Een schokkende ervaring die je aan het begrijp "menselijk" zal laten twijfelen.

Deze preview is dus gebaseerd op de eerste 2 afleveringen van Guilty Crown.


 Verschillende rampen zijn toegeslaan in Japan, de Japanse overheid kon dit niet alleen aan en daarom zijn verscheidene landen binnengekomen om Japan te helpen. Hierdoor is Japan geen volledig onafhankelijk land meer want de troepen uit die andere landen zijn zo goed als de wet geworden wat niet altijd even goed uitkomt voor de Japanners zelf. Hier bemachtigd Shu door omstandigheden de kracht om wapens uit mensen te helen, uit ieder mens kan een ander wapen gematerialiseerd worden. Dit gebeurt nadat hij in contact is gekomen met een terroristische organisatie genaamd "Undertaker".

Het verhaal tot nu toe is nog  niets speciaals, maar wat je het mees zal opvallen is de prachtige animatie. De animatie is prachtig vloeiend met enorm mooie effecten. Het verhaal op zich is tot nu toe geen aandacht waard maar ik hoop dat daar nog verandering in komt. Na de eerste aflevering was ik bang dat dit een harem anime ging worden maar het blijkt dus dat hij zijn krachten op een enorm tactische manier gebruikt om zelf wapens uit nietsvermoedende vijanden te materialiseren. Het einde daarin tegen was een afknapper want zodra we Shu zijn hoofd op zijn bank zien leggen kon iedereen al voorspellen dat het knappe jonge meisje in zen klas zou komen als een uitwisselingsstudent. 

Voor degene die het niet door hebben, dat wazige is een spoiler ga erover met de muis en je ziet het, maar het is maar een hele lichte spoiler dus kijk maar gerust, als je het zelf niet kan voorspellen kijk je niet genoeg anime.

8 Responses so far.

  1. ik zou het beter niet bekijke want anders gaan de effecten niet zo mooi overkomen op 480 p

  2. SamRai says:

    Niet alleen de effecten, zelf de animatie is prachtig,zelf op 480p zal het goed zijn, kzal vanavond eens kijken hoeveel een laptop kost.

  3. Razorhead says:

    1. Awesome spoiler effects
    2. Zal misschien eens kijken
    3. Vergeet mijn headset niet
    4. Bakuman ep 4v2 heeft geen subs (op downloadpagina)

  4. SamRai says:

    Ik herinner me ergens at je bij één van hun releases moest rechtsklikken en ze handmatig aanzetten. Maar de subbers zagen geen v3 zittn voor zoiets doms. Alle noobs die het niet direct doorhadden waren hilarisch aan het ragen. Kon ook bij iets anders zijn.

  5. SamRai says:

    En ben nu met je headset bezig.

  6. Grimmjow says:

    Heb nu net even tijd gemaakt om de eerste aflevering te zien,
    en ik heb er geen spijt van!
    Er zouden wel meer animes de stijl van flowing battles mogen overnemen (zoals Naruto Shippuden wel nu vaker doet de laatste tijd...)

Leave a Reply