• RSS
  • Youtube
  • Facebook
  • Twitter

Important Posts

Meeting 006 Planning
Race For Whool
The Path to Anime

Playlist

The Tai Yugen Anthem

They Who Follow

Cbox

Category List

Recent Comments

Yibis One Piece Episodes

Tengen Toppa Gurren Lagann

Pure mannelijkheid gemengd met gigantische mecha's, humor en aanzienwekkende gevechten. Dat is TTGL.

Angel Densetsu

Kitano heeft het hart van een engel maar het uiterlijk van een demon. Deze korte anime is zo hilarisch dat ik me verplicht voel jullie te waarschuwen voor klaplongen.

Guilty Crown

Zeer goede, vloeiende animatie en geweldige effecten, als het verhaal ook nog mee wil zal dit een goede worden.

Persona 4

Een actie anime gefocust op de relaties van de personages die de spelreeks "Persona" heel nauwkeurig volgt.

Shiki

Een schokkende ervaring die je aan het begrijp "menselijk" zal laten twijfelen.

Dit is net als de andere preview van Guilty Crown gebaseerd op de eerste 2 afleveringen. Lees "Algemeen" als je gehaast bent.


Verhaal:You Satou wordt enorm gehavend wakker in de supermarkt zonder iets te herinneren van wat er gebeurd is. Hete enige wat duidelijk is is dat hij keihard in elkaar geslagen was. Later ontdekt hij dat zodra de bento naar de halve prijs worden verlaagd de hel losbreekt in de supermarkt en er een enorme strijd wordt geleverd voor de goedkope lunchpakketten.

Het is een enorm grappige context. Deze anime slaagt er goed in grappig te zijn zonder zijn toevlucht te nemen tot de "Random" humor, tsukkomi, typische harem/ecchi humor, of alle andere soorten. De verschillende onderverdelingen van "klanten" doet zelf denken aan games. Het verhaal is dus vooral de basisch voor de humor alhoewel het einde van de 2e aflevering hint op een toch ontwikkelend verhaal. Ik verwacht geen diep verhaal met grote plot twists, maar hier is dat zelfhelemaal niet nodig! De vraag blijft natuurlijk hoelang dit concept grappig kan blijven.

Animatie:De animatie is niets nieuws, het is zeker niet slecht en het is beter dan de gemiddelde animatie van de meeste andere shows maar dat moet ook wel aangezien we weer nieuwere technologie hebben. De actie scènes zijn erg dynamisch, er gebeurt altijd wel iets en er wordt geen tijd verspild aan lange interne monologen of ander gezanik voor of tijdens de gevechten. Geen klachten hier.

Personages:
Enkele typische relaties en nieuwe stereotypen. Begrijp me niet verkeerd, het zijn geen stereotypen omdat het niet eerder (of tenminste iet veel) gebruikte concepten zijn maar het zou me niet verbazen als ze dat binnen een jaar zijn. Toch, het is heel moeiliujk om de personages te beoordelen aan de hand van 2 afleveringen dus alles kan nog gebeuren.

Algemeen:Goed en grappig, mooie animatie met unieke en rare concepten en een licht verhaal dat goed zal zij als het zichzelf niet te serieus neemt. De show heeft ook veel bijna ecchi, het is alsof de show je uitdaagt door waarlijk net geen ecchi scènes te tonen. Deze is veelbelovend.

One Response so far.

  1. die wil ik wel eens bekijken!

Leave a Reply