• RSS
  • Youtube
  • Facebook
  • Twitter

Important Posts

Meeting 006 Planning
Race For Whool
The Path to Anime

Playlist

The Tai Yugen Anthem

They Who Follow

Cbox

Category List

Recent Comments

Yibis One Piece Episodes

Tengen Toppa Gurren Lagann

Pure mannelijkheid gemengd met gigantische mecha's, humor en aanzienwekkende gevechten. Dat is TTGL.

Angel Densetsu

Kitano heeft het hart van een engel maar het uiterlijk van een demon. Deze korte anime is zo hilarisch dat ik me verplicht voel jullie te waarschuwen voor klaplongen.

Guilty Crown

Zeer goede, vloeiende animatie en geweldige effecten, als het verhaal ook nog mee wil zal dit een goede worden.

Persona 4

Een actie anime gefocust op de relaties van de personages die de spelreeks "Persona" heel nauwkeurig volgt.

Shiki

Een schokkende ervaring die je aan het begrijp "menselijk" zal laten twijfelen.

Hier is de uitslag van de eerste match !

De teams bestonden uit:

Team NMS:
  • Emphasize
  • Lazer
  • Stijn
Team NSX:
  • AchubbyChild
  • Razor
  • Xavier

En de winnaar is...


Team NMS: 3 wool (Het maximum)
Team NSX: 0 wool

Proficiat gasten. Jullie hebben verdiend gewonnen.


Overzicht van de match.

We hebben 2 Skype-gesprekken gehouden, één voor elk team.

Doordat SamRai de server niet op tijd klaarkreeg, zaten vele van ons met lag (Chubby, Razor, Stijn) en omdat Wyvrenkiller op het laaste moment besloot niets van zich te laten horen, moesten we de hulp van Xavier inroepen.


Emphasize: Master sniper. Nee serieus, hoe raakt hij me door een stenen muur ? Blijkbaar hield hij ons bezig terwijl Lazer de wool ging halen.

Lazer: Geen idee wat hij deed (ik zat in het andere team), maar wat hij ook deed, hij deed het goed. Waarschijnlijk was hij de aanvaller.

Stijn: Had blijkbaar veel lag en was geen hulp. Hij stierf zelfs door in een muur te glitchen.

Chubby: Had enorme lag, glitchte een paar keer door muren en vloeren en stierf vele keren. Zijn internetverbinding besloot ook om hem te kloten. Hij was onze aanvaller, maar werd steeds neergeschoten door Emph.

Razor: Had ook veel lag, en de laptop overheatte één keer en MineCraft sloot zichzelf af toen de accu bijna leeg was. Ik  voorzag Chubby van supplies zoals diamond tools en armor (die hij meteen weer kwijtraakte, met een beetje hulp van Emph) en maakt onze basis in orde.

Xavier: Besloot om geen Skype gesprek met ons te houden, waardoor wij geen flauw idee hadden wat de gast aan het doen was. Serieus, de eerste helft zagen we hem niet, dan liep hij random rond met diamond armor, besloot hij de berg op te blazen en stak dan al onze gebouwen (ook onze basis) in brand.


Team Log

Deze log wordt aangevuld met informatie van het andere team.

Team NSX:

Terwijl dat Chubby en ik de Skype-verbinding aan het testen waren, had Xavier al de startknop ingedrukt en was de match al bezig.

Daarna probeerde we basissuplies te verzamelen, maar werden we neergeschoten door Emph.
Razor probeerde een Blitzkrieg-strategie, maar omdat we 's nachts gestart zijn, werd ik snel vermoord door mobs. Daarna overheatte Razor's laptop. Razor logde weer in, en besloot om de area op te lichten. Chubby ging meteen naar het Chutes and Ladders gedeelte, waar hij de rest van de game probeerde om de wool te pakken te krijgen, maar werd steeds neergeschoten door die bastard van een Emph. Razor herstelde een gebouw die we dan als basis en respawn gebruikten. Tijdens het verzamelen van hout zag Razor in de tegengestelde lane een verborgen tunnel-complex liggen en ontdekte toen diegene in onze lane. In de chests lagen veel combat-supplies en iron en daimond blocks. Daarna heeft hij 20 minuten gespendeerd om alles naar boven te halen en Chubby goede tools te geven. Daarna volgde een epic sniper gevecht met Emph in een toren, die Razor verloor omdat hij midden in het gevecht zijn inventory aan het checken was. Razor besloot toen naar chutes en ladders te gaan voor de wool, maar moest eerst over een berg gaan en toen hij eindelijk aankwam, werd prompt neergschoten door Emph. Razor besloot toen om een tunnel door de berg te graven, en toen hij net halverwege was, hoorde vele explosies. Xavier had de zijkant van de berg omgeblazen voor een snelle ingang. Daarna werd Razor weer neergeschoten bij chutes and ladder, dichtbij het einde, en toen hij respawnde stond de basis in de fik. Xavier liep rond, en overal waar hij kwam, schoten dingen in brand. Toen stierf Razor weer, respawnde in het begin, en had het andere team gewonnen.

(Chubby, je mag altijd jouw info toevoegen)


Team NMS:

Coming soon... (I hope)



Oh ja, en wat je ook gehoord hebt over een zogenaamde 'Training Area', het zijn allemaal leugens. Zoiets bestaat niet.

4 Responses so far.

  1. Emphasize says:

    Ik schoot mensen neer, eb de blue wool gehaald en de rode dan ebk nog een paar mensen neergeschoten, Lazer deed Shoots and Ladders en Stijn laggde. Stijn is de obvious MVP.

  2. Emphasize says:

    Die keer dat stijn doodging door in een muur te glitchen, dat was misschien ik die toevallig genereus was met zand.

  3. SamRai says:

    Rofl. Chubbys team suckte. Nou ja, eph was waarschijnlijk de enige zonder echte lag.

  4. Emphasize says:

    Had jij maar de server moeten instellen zoals het moest ;)

Leave a Reply